Story Mory Cik Lala

Monday, April 29, 2013

Tinggal berdua je

Hari Rabu ni kan cuti Hari Buruh. So minggu ni ramai la yang bercuti. Untung la kalau cuti banyak lagi. Ai tinggal berdua je kat opis hari ni. Yang dua lagi tu cuti cuti mesia. Yang sorang lagi tu on maternity leave. Yang sorang lagi tu ada meeting petang ni. So tinggal lah ai dengan yang sorang lagi. Naik juling dah bijik mata ni asyik mengadap komputer je. Tak sabar nak balik dan tak sabar nak cuti hari Rabu kan.

Apa plan korang cuti hari Rabu ni? Cuti tahun korang banyak hari lagi ke??


14 comments:

  1. Cuti kakcik pun tak banyak dah. Selepas tolak 9 hari bulan depan, tinggal 14 ke 15 hari saja lagi...

    ReplyDelete
  2. lorr..rabu nanti 1 mei kan..sibuk sgt keje smpai tak teringat..kuikui..bleh tak nk rehat tido sepanjang hari..hehehe


    btw..salam knal jugak.tq singgah laman sy =)

    ReplyDelete
  3. cuti 1/5 ni ingat nak bawak anak2 jalan kt menara KL, nak g blue coral aritu ade beli voucher deal kt groupon :)

    ReplyDelete
  4. yaeh...cuti balik kg ler terus mengundi..aha...

    ReplyDelete
  5. sy lupa lak ari rabu cuti...haha...teruk tul....

    ReplyDelete
  6. lama xsggah sini... cantik umah baru :-)

    ReplyDelete
  7. Bestlah kat ops xde org... skrg tgh simpan cuti nak amk cuti raya panjang nnt.. hihihi

    ReplyDelete
  8. masa okje keje dulu...suka tau kalau ramai yg tak de kat ofis...tapi kalau banyak keje dan ada urgent pun tak suka jugaklah hehe

    ReplyDelete
  9. alah cik ana
    cuti sari je pon, anak2 kan skolah
    nk jalan kemana je, paling2 melingkau je kt umah
    haha

    ReplyDelete
  10. cuti byk lagi ni... tp esok x kemana2 pun

    ReplyDelete
  11. bess la x ramai org kt office..cuti noe x byk pun...bab cuti mmg kedekut company ni...esok x ada plan lagi...

    ReplyDelete
  12. bestnya kat opis x der org..intan x ada plan lagi..

    ReplyDelete
  13. remy tak cuti...sensorang jer kat opis tadi......

    ReplyDelete
  14. kalo diputarkan smula hari buruh lps, tentu masa tu deqla tgh bermain dgn "teman" deqla.. tp dia dah pegi tinggalkan deqla..tu yg buat deqla rasa down sgt.. sedihnye...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.