Story Mory Cik Lala

Friday, May 17, 2019

Kurma paling sedap

Rasanya  kurma paling sedap yang pernah ai oll rasa. Rasa dia tak tau nak habaq cam mana. kena rasa sendiri. Sejak makan kurma ni ai oll tak masuk dah kurma lain. Setiap tahun wajib beli yang ni aje. Kalau beli online mahal bebenor. Nak murah kena pegi borong kat YUTA.

Periuk SHOGUN


Ya Allah suka sangat dengan periuk ni. Sebenarnya suka yang kecik tu aje. Tapi memang la tak de jual kalau yang kecik tu aje. Makanya kena la beli set yang 2 pieces. Harganya RM199.00. Cukup la kalau setakat nak masak sikit sikit aje kan. Lagi pun sesuai sangat untuk goreng ayam.

Hari tu kat Go Shop ada promosi. Kalau beli set yang ni hanya RM399.00 rasanya. Siap ada free hadiah lagi. Tapi sebab ai oll tak suka nak beli periuk banyak banyak so ai oll tak beli la. Cukup la dapat yang kecik tu aje. Tu pun ai oll dah beli 2 set hokey. Beli periuk banyak banyak pun tak masak nak buat apa kan kan kan.