Story Mory Cik Lala

Sunday, April 21, 2013

Shopping RM300 dapat baucer RM100

Carlo rino pun carlo rino lah. Janji berkenan kan. Harganya mahal walaupun barangnye comel jek. Tapi hati dah terpikat. Kononnye beg ni diperbuat dari kulit. Kalau cukupkan RM300 atas satu resit dapat baucer RM100. Baucer RM100 ni pulak terhad untuk 200 pelanggan je. Menarik tak.

Kelam kabut cari barang nak cukupkan RM300 tu. tak de idea nak beli apa. Last last beli slipper adik, sabun pencuci botol susu ngan tempat bakar roti. Hah ambik kau. Baucer 100 hengget punya pasal.

Baucer tu pulak valid sampai 28 April je. Apa ke jadahnya nak ulang alik pulak minggu depan kan. So ai dah guna pun baucer tu tadi. Dapat la baju abang ngan adik sorang sehelai. Banyak yang menarik sebenarnya. Tapi tahan tahan. Nanti nak shopping baju raya lagi. Bankrupt kalau asyik shopping ja.

Okey tak beg tu. nak tinggal kat opis je untuk kegunaan waktu rehat. Malas nak bawak wallet yang gedabak dan buruk tu. bawak je apa yang patut. Yang penting duit ngan tepon kan.




16 comments:

  1. Amboi akak..kelas gitu, beg guna waktu rehat pun mahal dan color mengancam ....eh lebih dari sesuai dah tu...

    ReplyDelete
  2. wah cantik beg baru, akak shopping kat parkson ke? boleh beli brg lain tu?

    ReplyDelete
  3. cantik beg tu..kelas Ibu Lala..kalernya pn mengancam

    ReplyDelete
  4. Klau MJ beg bwk p keje beg puluhan ringgit je, p rehat bwk purse je..
    Mmg cantik la sepadan dgn hrga, MJ ada buat entry psl handbag ni baru2 ni, tp beli masa less je..hehee

    ReplyDelete
  5. sangat lawa kak...best shopping tgh bulan ye..hee

    ReplyDelete
  6. comelnya beg...waner nya sgt best...jeles okeh..hehe..lawak je

    ReplyDelete
  7. sesuai sgt lah tu . nice colorlagi

    ReplyDelete
  8. wit wit..kaler finkk
    i like..
    ok jugak design carlo rino kan
    sembonia pon
    :)

    ReplyDelete
  9. pergghhhh sanggup tu soping smpai 300...hihi...

    ReplyDelete
  10. wohoooo...sama color ngan wallet kita laa..brand pon samaaa!!

    ReplyDelete
  11. Salam ana,
    Wahhh cikda pun suka la kaler terang2 ni pasal senang nampak.. Selain duit n tepon, kunci keta pun senang mau taruk.. Cover la sikit kalu nk ngulor kan..hihihi...(cikda la selalu buat gitu..)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.