Story Mory Cik Lala

Tuesday, April 9, 2013

Rindunya

Rindu kat intan payung dua orang ni. Cam dah lama tak jumpa. Tadi ambik diaorang balik sekolah lepas tu terus ke hospital semula sebab adik kena ambik antibiotik pukul 8 malam. Makan malam, mandi dan buat homework semuanya kat hospital.

Tengok la angah tu. dah pengsan. Harapnya tak mengamuk la bila kejut nak balik nanti.

Pukul 5:15 tadi cek suhu danial 37.5. Cepat cepat saya bagi PCM. Tadi misi cek dah tak demam. Doa doa tak demam dah la dan surut la bengkak tonsil dia tu.



12 comments:

  1. Kita dengan anak-anak, hari-hari pun rindu.. tu yang membebel selalu bila mereka takde depan mata.. nape lewat balik la, singgah mana lah.. sebenarnya kita suka anak-anak depan mata..

    ReplyDelete
  2. I pernah rasa berkampung dekat hospital macam ni masa my mom warded dekat sebulan dulu...huhuhuuuu...semoga adik cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  3. Ju doakan semoga anak akak cpt sembuhhh...amin

    ReplyDelete
  4. Sedihnya kakak tengok Ana. Sampai semuanya kena berkampung di hospital. Harap-harap adik oklah cepat ye..

    ReplyDelete
  5. semoga anak2 cepat sembuh. Amiin

    ReplyDelete
  6. moga adik cepat sembuh hendakNYA..

    psstt: anak ai, dak Adik masih ulang-alik ke hospital pasal tonsil dia.. tapi setakat ni takde teruk sampai demam masuk hospital..

    ReplyDelete
  7. hospital mana ni kak? cantik permaidani tu..ehe

    ReplyDelete
  8. kesiannya kak ana,...ngan anak x sehat ngan akak pun kurang sehat..tabahlah kak menghadapinye,,

    ReplyDelete
  9. Semoga Danial cepat sembuh,nyenyaknya angah tidur.

    ReplyDelete
  10. Kesian kan, sorang sakit tapi semua kena berkampung kat spital. :) Tapi dah sihat dah.:)

    ReplyDelete
  11. tulah ....dalam 2 hari ni rasanya kena bagi ubat demam lagi kot kalau tak demam pun sebab nak stabilkan dengan suhu badan tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.