Story Mory Cik Lala

Monday, July 29, 2019

Ada macam kembar tak


Kat opis orang selalu konpius. Mana satu Rohana mana satu Azlin. 
Selalu tertukar. Ada macam rupa kembar ke.

Friday, July 26, 2019

Model of the year


Ni masa kena tinggal. Mak pi Terengganu. Selalunya hantar dia boarding. Tapi sebab kakak tak ikut, so tinggalkan dia untuk kawankan kakak. Tengok la gaya posing tu. Geram

Sebusuk busuk tong sampah

Yearly vaksin




Esok nak pi ambik vaksin tahunan. Mak yang cuak. 
Moga moga oyen sihat dan baik baik aje. 

Ni teman setia mak. Mak tido dia pun tido. Mak buat keje ke atau solat dia landing la atas tempat dia tu. Kalau mak bangun je bolat bijik mata tu tengok mak pi mana. Busy body betul la oyen ni.