Story Mory Cik Lala

Friday, August 29, 2014

Musim shawl blink blink


Musim nak pakai shawl. Tapi harganya boleh tahan. Tak jumpa lagi yang murah. Bertahan lah wahai hati. Ada orang jual online. Tapi kena beli at least 10 helai dapat la harga rm30 ke rm35 sehelai. Kalau ada geng nak share okey la jugak. Rasa cam nak semua kaler yang ada tu tapi sabar sabar.

Ada sape sape tau tak kat mana ada jual tudung camni tapi murah. 

Thursday, August 28, 2014

Sayang nak guna


Hadiah hari jadi 2 tahun lepas. Masih kemas disimpan dalam kotak. Sayang sangat nak pakai. Dok sedap pakai yang kat bawah ni jugak. Yang Coach baru dapat pun tak tau la bila nak guna. Jenis setia pada yang satu. Selagi boleh pakai, guna semaksima mungkin.


Yang ni beli sendiri. Elok lagi. Suka sebab boleh letak banyak kad serta henpon sekali. Tak payah bawak beg tangan bagai.


Kotak untuk yang kat atas tu.

Sunday, August 24, 2014

Nama dia wrislet kot



Tak tau la apa nama beg ni. Yang pastinya bukan wallet. Tapi lebih kurang cam wallet. Saje je en hubby ni buat suprise kat bini dia. Nak kata birthday pun bukan. Anniversari pun bukan. Saje saje beli katanya.

Tadi en hubby ada whatsapp gambar hanbag. Tapi bini dia yang baik hati ni tak nak sebab dah banyak sangat henbeg. Sampai letih nak tukar handbeg setiap minggu. Makanya beg yang dia pilih ni dia tak nak whatsapp lagi. Nanti kena reject lagi.

Apa apa pun terima kasih la en hubby sebab selalu bagi saya hadiah.

Friday, August 22, 2014

MH17 dalam kenangan








DaripadaNya kita datang
KepadaNya kita kembali

Sedih dan pilu melihat gambar gambar ni. Moga roh mereka tenang di sana dan ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman.