Story Mory Cik Lala

Monday, September 15, 2014

Birthday Nabila Zafran and Danial - Part 5





Birthday Nabila, Zafran and Danial - Part 4





Birthday Nabila, Zafran and Danial - Part 3






Acara potong kek yang dihoskan oleh badut. Tersangatlah meriah dan happening. Siap ada muzik bagai. Enjoy sangat budak budak ni.

Sebenarnya badut yang saya ambik ni adalah suprise untuk anak anak saya. Tak seorang pun tahu yang saya ambik badut ni. Sume kanak kanak terperanjat tiba tiba badut ni muncul. Seronok dorang. Ada video masa potong kek ni. Tapi saya tak reti nak upload. Ha ha ha.

Bukan setakat budak budak seronok tengok badut ni. Orang dewasa pun sama termasuklah mak dorang ni sekali.

Birthday Invitation Card - Part 2


Transformers for Zafran and Danial


Monster High for Nabila

Buat jemputan untuk 3 orang dalam satu kad. Jimat dan senang nak bagi kat kawan kawan.

Happy birthday Nabila, Zafran and Danial - Part 1










Tarikh : 14.9.2014
Jam : 2.30 hingga 5.30 petang
Tema : Monster High dan Transformers
Kaler Tema : Merah Biru dan Pink Purple Hitam

Nabila lahir 2.5.2004
Zafran lahir 12.9.2006
Danial lahir 6.9.2009

Combine 3 sekali dan celebrate bersama sama. Memang saya dah plan dari awal nak buat macam ni. Tak tido malam pikir tau. Kena pulak semalam pagi pagi dah hujan lebat. Risau pulak kalau time tetamu datang hujan jugak. Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan suasana sangat meriah.

Note : Sume decoration dalam gambar tu buat sendiri tau. Cantik tak?