Story Mory Cik Lala

Thursday, October 23, 2014

Happy birthday mak


22 Oktober 1952 - 22 Oktober 2014

Happy Birthday mak. Moga panjang umo, murah rezeki, sihat tubuh badan dan di dalam peliharaan Allah selalu. Terima kasih sebab menjaga saya dan anak anak selama ni. Sememangnya jasa mak tak dapat kami balas.

Semalam sempat celebrate kecil kecilan tapi lupa pulak nak ambik gambar kek. Sedih sedih. Tak de kenangan untuk tahun ni.

Batik Jawa atau Batik Lepas


Salam kawan kawan. Nak tanya. Sape kat sini orang Terengganu. Kain Batik Jawa atau Kain Batik lepas ni memang banyak kat Terengganu aje ke.  Ada jugak yang kata kain ni banyak kat Langkawi. 

Kalau ada sape sape kat sini orang Terengganu harap dapat contact saya di email
rohana.athmad@gmail.com ye.

Terima kasih.

Fenomena Loom Band







Pantang jumpa getah yang kaler cantik mula la nak beli. Yang kecik yang besar sume dok mengadap buat benda nih.

Meja kecil Ikea Damansara



Sampai lenguh kaki berjalan di Ikea semalam. Nak sangat pegi Ikea kan. Padahal tak beli apa pun. Nasib gak tak beli sebab punya la ramai orang beratur nak bayar kat kaunter.

sebenarnya nak beli meja budak yang kaler kaler tu. Tapi disebabkab ramai sangat orang maka tak jadi nak beli. Maybe kena pegi pagi pagi hari sabtu baru dapat beli.

Tuesday, October 21, 2014

Masak lagi






Anak daro den ni asyik masuk pertandingan memasak yo. Ni pertandingan hari sabtu lopeh kat sekolah dio. Masak la sodap sodap nak. Esok bosar jadi chef. Buleh ibu makan sodap sodap yo.