Story Mory Cik Lala

Thursday, April 18, 2013

Ibu, adik nak ipad

Ibu jangan lupa bawak turun ipad lama kat adik.

Camtu la hari hari. Mengadap ipad je kejenye. Tengok citer otomen la, main game la. kalau tak de ipad mesti bosan tu. nak tak nak terpaksa la ibu tinggalkan ipad ibu kat adik. Asalkan adik baik demam sudah.


13 comments:

  1. moga cepat sembuh yer adik ! KA kalau bab2 anak2 sakit ni mmg touching sgt!

    ReplyDelete
  2. Salam Ana..biasa la budak skrg...IPAD ni dah jd teman rapat mereka :D

    ReplyDelete
  3. haha.. kena belikan dia tablet.. murah jek.. ;)

    ReplyDelete
  4. Sipa jaga adik bila Ana kerja? Kesianlah kakak tengok lama betul dia kena kali ini.. Biarlah dia main ipad tu janji dia senang hati dan jgn lupa minum air banyak sikit..

    ReplyDelete
  5. Ala siannya adik... Semoga cepat sembuh ya.. Amin

    ReplyDelete
  6. Alamak sama cam anak buah kitalah...guna ipad tengok ultraman mebius je tak sudah2...huhuuuu....adik tak baik lagi ke? kesiannya dia...aunty doakan adik cepat sembuh...

    ReplyDelete
  7. amboi...syok nya layan games...cepat2 sembuh yer...nanti dapat ipad baru... hehehe

    ReplyDelete
  8. nasib ada..blh gak wat ubat demam...hihi

    ReplyDelete
  9. Cantiklah rupa baru ni.....
    semoga cepat sembuh ye adik....

    ReplyDelete
  10. confirm dia akan sehat,,
    sebab game ni pengubat budak2 kalau sakit

    ReplyDelete
  11. Cian nyer adik masih demam ek , semoga cepat sembuh ek dik :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.