Story Mory Cik Lala

Wednesday, April 10, 2013

Hari ke 7 ~ Nak balik dah

Alhamdulillah dah boleh balik hari ni. Terima kasih ya Allah sebab kau sembuhkan Danial akhirnya. Moga moga lepas ni Danial dan anak anak yang lain akan lebih sihat dan kuat. Terima kasih jugak kepada kengkawan yang mendoakan kesihatan Danial. Sayang korang ketat ketat.

Note: walaupun duduk kat hospital je tapi barang mengalahkan pegi cuti cuti mesia. Macam mana nak angkut tu. Dah la berdua je dengan Danial.

23 comments:

  1. Alhamdulillah dah boleh balik dah kan...

    ReplyDelete
  2. Salam Ana...semoga Danial kembali cergas & sihat seperti dulu.Aamiin

    ReplyDelete
  3. Ahhh..leganya dah boleh balik rumah..take care for both, ibu dan ank!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah....lepas ni rehat2 dulu jangan nak main je ye Danial... :D

    ReplyDelete
  5. yeay...Alhamdulillah...Danial dah sihat... compact-kan aja kak kat dalam semua bag...senang angkut nanti...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... moga anak akak sentiasa sihat...

    ReplyDelete
  7. yeay dh boleh balik
    alhamdulillah
    moga adik sihat sepenuhnye
    lama la cik ana cuti yek
    bos OK ke hihi

    ReplyDelete
  8. anak saya yg no 2 tu pun tgh demam lg kak. risau saya dibuatnya. nak kena g hosp jugak la nnt

    ReplyDelete
  9. alhamdullillah... seronok balik rumah ye.. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... moga adik terus sihat hendaknya.

    Sujud syukur Ana jgn lupa...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah...da bole balik..jaga pemakanan n kesihatan lagi ye..biar betul2 sehat...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..dok uma lg selesa..
    kak ana lama ke cuti?

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..
    biasalah tu.. biar bawak barang lebih dari terkurang.. kalau rumah dekat takpe.. kalau jauh..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah dah sihat pun dia. Jaga kesihatan baik2 Daniel, nanti susah Ibu tau. :)

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah dah sembuh..... jaga diri jaga kesihatan .... take care

    ReplyDelete
  16. Syukur danial dah sihat...aminnn :) akak ju pakai software dlm hp (S note 2 application Photo Wonder) senang nak edit gambar...selamat mencuba ye kak ana :)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah dah boleh balik dah !

    ReplyDelete
  18. Samala IL masa OKje duk hospital pun gitu menghitung hari nak balik rumah....nasib pasalnya tonsi jekan... syukur

    ReplyDelete
  19. Syukur ALhamdulillah, Semoga Danial n ahli keluarga lain sentiasa sihat selalu Amin...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.