Story Mory Cik Lala

Monday, April 8, 2013

Hari ke 5 warded

Hari ke 5 di wad (khamis till isnin). Hari ke 7 demam (selasa till isnin). Hari ni doktor cucuk balik tube kat lengan sebab nak masuk antibiotik baru. Antibiotik augmentin yang lepas dah complete 3 hari tapi danial still demam. So hari ni doktor tukar antibiotik baru. Harapnya berkesan la sebab takut jugak guna antibiotik banyak banyak ni. Moga Allah permudahkan segala urusan kami anak beranak.

Doktor cucuk tube kat lengan sebab tak jumpa urat danial kat tangan. Tangan yang sebelah lagi tu dah cucuk dan bengkak. So alternatively cucuk la kat tangan.







15 comments:

  1. kesiannya..semoga cepat sembuh ya...ameen

    ReplyDelete
  2. sian pula tgk kena cucuk kat tangan tu... harapnya antibiotik yg kali ni sesuai dgn badan adik... Insya Allah :)

    ReplyDelete
  3. NAMPAK MUKA CENGKUNG.. TP MASIH CERIA OKLAH TU...

    ReplyDelete
  4. kesiannya kecik2 dah masok wad.. moga cpt sembuh..

    ReplyDelete
  5. cepat sembuh ye danial..boleh balik rumah cepat

    ReplyDelete
  6. kesiannya dia....aunty doakan adik cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  7. semoga kesihatan adik kembali pulih..

    ReplyDelete
  8. Salam.. cucuk sana sini.. balut sana sini.. siannn.. cepat baik ya sayang..

    ReplyDelete
  9. alahai..siannyer tgk dia.
    lamanya kat hospital yea

    ReplyDelete
  10. dia masih selera makan tu ek
    tak sakit ke tekak?

    ReplyDelete
  11. rasa dah ziarah dan komen kat sini, tapi tak de ye.. masalah dgn tenet lah tu.. tak sampai rupanya komen tu..

    ReplyDelete
  12. Datang sini melawat IL....
    Dia ni sama dengan anak okje yg kecik...tp bukan pasal tonsil..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.