Story Mory Cik Lala

Friday, April 12, 2013

Alahai anak omak

Alahai anak omak...alahai anak omak...
 
Macam belacan dah jadinye. Maknye dah lama tak guna ipad ni. Dapat kat anak anak je. Tak bagi berebut. Kalau dah bagi macam ni lah jadinye. Patut la den nak guno tadi kelabu semacam yo. Ruponyo kelabu dek keje anak anak den ni ha. Tangan bokeh cekelat ke hapa ke di tenyeh tenyet kat ipad ni ha. Mana tak kelabu jadinyo. Den dah lap dah tadi. Den qaso tak lamo pun ipad ni bersih. Kojap yo. Tengok lah nanti kalau tak cayo cakap den.

10 comments:

  1. Ok lagi tu. Saya nyer casing lagi teruk. Habis terkoyak sana sini. Power protection tu dah gelembung. Suma anak2 punya kerja...haishhh...

    ReplyDelete
  2. Sama la ipad kat rumah ni..siap ada sambal nasi lemak!

    ReplyDelete
  3. Alahai cayang anak omakkk yek...sabo ja la... Sebijik cam my Khalish...abih my iPad ni dikerjakannya..

    ReplyDelete
  4. Biaselh tu, bile ade ank lbh bnyk bralah je ngan ank

    ReplyDelete
  5. mang takde chance pun nak guna, asal kita pegang je dan dan tu la dia pun nak jugak...mencik

    ReplyDelete
  6. serope le anak2 kite cik ana
    kelabu asap sekerin tab
    haha

    ReplyDelete
  7. hahah...budak2 sekarang dah jadi budak budak IT

    ReplyDelete
  8. beli untuk anak2 kannn...biar jer laaa...
    (kalo den..mahu terjerit gak laaa..hihi)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.