Story Mory Cik Lala

Saturday, April 13, 2013

Adik demam balik

Entah apa la ujian kali ni. Adik demam balik since pagi tadi. Saya baru nak naik keje isnin ni. Buntu pikir. Isnin ni jugak adik kena follow up kat hospital. Tak tau la nak pegi ke tidak memandangkan saya tak boleh cuti dah. Tapi memandangkan keadaan adik yang demam balik, mungkin adik kena pegi dengan ayah je jumpa doktor balik. Ooo kesiannya anak ibu sorang ni.





9 comments:

  1. Harapnya demam adik kali ni tak melarat....
    Psst, kak Ana pernah dengar tak 4life? Dia bukan ubat, tapi bagus utk menguatkan sistem imun anak-anak. Anak sulung saya dulu pun mmg selalu demam. Tiap kali demam doktor akan kata tonsil dia bengkak. Alhamdulillah, lepas saya cuba 4life, dia dah tak demam dan tak kena tonsil lagi

    ReplyDelete
  2. comey ja dia main hp,,
    hope dia cepat sembuh eh,,

    ReplyDelete
  3. semoga adik cept sihat ye, jangan lupa makan ubat tau

    ReplyDelete
  4. olor..sinnnya dier..msti demam dia x kebah spenuhnya... auntie doakan moga x melarat demamm ni

    ReplyDelete
  5. ala siyan nya baby dia nih
    sabau yek, insha allah ok tu
    balen virus demam tu ari x btol2 pegi nih

    ReplyDelete
  6. sianyer... moga adik kembali sihat yer

    ReplyDelete
  7. sian sgt...moga cepat sembuh ya sayang

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.