Story Mory Cik Lala

Monday, April 1, 2013

Scroll bar my friend list

Tolong tolong
ada sesape yang boleh bantu?
macam mana nak buat scroll bar kat
my friend list tu ye
macam yang kat bawah ni
anybody knows tak??

14 comments:

  1. macam mana tu? tak paham apa cik lala nak.. cer cakap slow2.. scroll bar kat friend list?

    ReplyDelete
  2. intan lupa..intan search kat tenet je..pastu ikut step..huhuh

    ReplyDelete
  3. saya pn tak arif tentang nie....huhuhu....

    ReplyDelete
  4. M tak pandai hu hu...Cer tengok kat blog Lyssa Faizureen

    ReplyDelete
  5. js tau tp camne ye nk explain..tp sis blh cari tutor pasal scroll box di sidebar..ramai yg tutor pasal ni...gud luck sis..

    ReplyDelete
  6. hehehe, saya pun tak tahu... kalau boleh nak tahu jugak :)

    ReplyDelete
  7. Betul tu D5 pun xtau camne nk buat nyer, moga2 ada lah yg boleh kongsi ilmu :)

    ReplyDelete
  8. minta maaf.. fifi tak pandai nak buat..

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah... hehe... bila baca n3 Ana ni, faham pun tak apa yang Ana tanya sebenarnya.. hehe.. nampak sangat "terer" le sesangat pasal2 apa2 yang ada kat blog tu... :)

    ReplyDelete
  10. Cube google tutorial biasenye ade tu...pastu kena laa godek2 sikit....hope berjaye!

    ReplyDelete
  11. Rasanya ada tutorial, boleh try google ;)

    ReplyDelete
  12. sy pun xreti camne nak buat kak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.