Story Mory Cik Lala

Friday, April 19, 2013

Anak dare yang macam retis

Ada anak dare dah macam retis. Kalau ambik gambo tu posing macam tu la, posing macam ni la. cerewetnya ya amat. Kalau nak pegi mana mana dia la yang paling lama bersiap. Maknye pun tak macam tu. kalau bab teknologi dia lagi advance dari orang besar. Tau je guna function yang ada tu

Note : esok cik lala ada pertandingan action song peringkat daerah. Macam macam cikgu suruh beli. Haru biru dibuatnya. Nak nak pulak time hari bekerja ni kan. Mana ada masa nak cari. Harap harap berjaya la sekolah cik lala esok.

10 comments:

  1. Comelnya..mcm muka akk la.. Ada gaya jd model tu :D
    Wah bagusnya.. all the best ya..

    ReplyDelete
  2. Berkorban apa saja.. utk anak.. eh, esok tak ikut sekali.. jadi penyanyi latar pun ok gak kan..

    ReplyDelete
  3. ank2 skrg kot sis..
    js puya ank ni pun sama kalau nk ke mana2 mesti lmbt bersiap mengalahkan mama dia je...hihi

    ReplyDelete
  4. betul lah,anak perempuan mmg suka bergaya....
    mmg ada gaya artis, kelass gitu :)

    ReplyDelete
  5. berbakat nih
    ntah2 ibu pon camgini dulu malu nk ngaku hik hik

    bile plak nk boh gambaq ibu posing2 model :P

    ReplyDelete
  6. ikut sape la agaknya yer..yg mcm retis tu... :)...camne?? berjaya ke cik Lala tu??

    ReplyDelete
  7. kemain dia berposing eh. comel :)

    ReplyDelete
  8. Amboi kemain lg posing.. Sweet..

    ReplyDelete
  9. Biasalah budak pompuan mmg suka bergaya...hehe berapa tahun ni IL?

    ReplyDelete
  10. ikot sapaaa?? ceciterrrrr...hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.