Story Mory Cik Lala

Thursday, April 25, 2013

Kena stay lagi

Baru je masuk keje hari rabu lepas. Hari selasa petang dah cuti lagi. Sambung pulak semalam dengan hari ni. Esok entah lah cuti ke tak. Harapnya hari ni boleh balik la.

Kalau ikutkan doktor nak discaj abang semalam. Tapi bila cek darah, result darah abang tak ok. Darah putih dengan platelete darahnya rendah. So doktor suruh stay lagi semalam.

Kat sini abang kena masuk drip 24 jam untuk cover balik kekurangan air dalam badan dia tu. bila doktor puas hati baru boleh stop. Nasib la abang ni tak gaduh nak pi jalan jalan sana sini. Kalau tak susah nak usung tiang drip dia tu.

14 comments:

  1. Alahai siannya.. Semoga abang cepat sembuh ya.. Amin

    ReplyDelete
  2. Demam dah ok lum IL? cuba buat sup ketam ke! Orang kata bagus tuk naikkan platlet tu

    ReplyDelete
  3. demi anak rela berkorban kan kak... sabar eh kak...moga smuanya kembali seperti sedia kala..

    ReplyDelete
  4. ler.. ye ke... siannye... harap2 dah leh kuar wad hari ni... dok umah nanti kena banyak berehat lak pesan cik abang..

    ReplyDelete
  5. Ana... besar ujian Ana kakak rasakan. Kena cuba usaha carilah uztaz yg pandai utk mendoakan dan cari-carilah air juga disamping ke hospital ni...

    Adik baru baik sekarang abang pulak... Kakak doakan dari jauh ni.

    ReplyDelete
  6. ulang alik hospital je la ana ni...itu hari adik...ni abang plak...ujian tuk Ana...semoga semuanya kembali pulih seperti sedia kala..

    ReplyDelete
  7. Dugaan ni cik ana..sabar lah
    Insya Allah ada hikmahnye
    Moga abg cepat sembuh yek
    Ibu pon kena jaga diri, kang sesama tumbang plak

    ReplyDelete
  8. aduhai...abg la kena admit yaaa? sabar ya kakkk..br dpt BW..tp entri ne ajer..bz sgt terlibat ngan proses undi..

    hrp kak ana dpt jengah entri ne ya..

    http://www.eyeyou76.blogspot.com/2013/04/pemenangnya-ialahhhhh.html

    ReplyDelete
  9. harap2 cepat lah sembuh..boring duk spital ni

    ReplyDelete
  10. Kesian IL...semoga anak IL sembuh segera..

    ReplyDelete
  11. wah dh cantik blog u..hehe..lama betol x bukak blog
    sabar ye, mmg susah hati bila anak sakit ni. InshaAllah mudah2an cepat semboh..

    ReplyDelete
  12. kesian nya...sabar ye kak...Allah bagi ujian pada akak sebab Dia tahu akak kuat dan tabah...semoga abang cepat2 sembuh ya..cantik la blog akak sekarang..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.