Story Mory Cik Lala

Monday, April 22, 2013

Becoz today is monday

Lesu rasa badan hari ni. Pagi tadi dah nek tren. Tetibe jek rasa sakit perut. Keluar tren pastu cari toilet. Call hubby suh ambik sebab tak tahan sangat. Sakit perut memulas mulas. Tapi pkl 10 tadi sampai gak opis. Ingat nak mc tapi takut pulak boss bising. Baru je masuk keje minggu lepas.

17 comments:

  1. Salah makan agaknya ye Ana.. Pelan-pelanlah buat kerja. Yelah minggu lepas cuti jaga adik kan..

    ReplyDelete
  2. salah makan tu kot kak? makan pil chi kit teck aun, or minum 100 plus or minum teh pekat kak... saya selalu cenggitu... In Shaa Allah baik tu...kalau x gi klinik jer la kak... take care and get well soon tau...

    ReplyDelete
  3. lme tak sggah sini...blog cntik...

    take care ye

    ReplyDelete
  4. kita bila fikirkan tanggungjawab sebagao pekerja..nak ambil mc pun serba salahkan..sebab hari ini baru start kerja..hari isnin

    ReplyDelete
  5. kesian dia... moga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  6. salam kak...errr wajah baru la blog akak..cantiknya...hehe.akak x makan kambing ya?

    ReplyDelete
  7. monday blues kot sis..hihi..
    gurau je...js pun lemau2 gak arini..cam malas plak...hikhik

    ReplyDelete
  8. Alah siyan dia..makan apa semalam cik Ana
    Gajin pulak dia pi opis ek
    Take care...

    Cik Ana, nak tanye lah, amik VCO tu ade tak kena pantang pape
    Contoh x leh minum ko pi ke?

    ReplyDelete
  9. ish.. mmg haru la time cam tu tetibe sakit perot....huhu...

    ReplyDelete
  10. Ala siannya... moga cpt sembuh ya..

    ReplyDelete
  11. salam ibu lala..kalau minat nk beli beg coach tu kan, klik jek kat link FESCALADOS dlm entry sy tu ye,..now die tgh buat closing sale sbb nak balik mesia dah..mane tau kot2 ada yg berkenan kan..mmg rambang mata kalau belek2 album coach die..sy skang tgh belek album corelle plak..mcm murah jek harga die letak..hihi

    ReplyDelete
  12. moga bransur sembuh ya...
    makan pil chi kit teck aun...(y bulat2 kecik tu).
    biasa lya mkn y tu ja..mujarab

    ReplyDelete
  13. yelah kadang tu sakit betul pun jadi serba salah nak mc kan...

    ReplyDelete
  14. kesian nya Ibu Lala..harap sembuh cepat ya..

    ReplyDelete
  15. medical condition fatty liver medical condition fatty liver medical condition fatty liver

    Feel free to surf to my blog post :: fatty liver pain medicine

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.