Story Mory Cik Lala

Friday, April 19, 2013

Jus delima

Beli jugak jus delima ni walaupun tak tau khasiat dia apa. Beli pun ikut kawan. Tengok dia beli saya pun ikut beli jugak. 15 hengget je. Tak la mahal sangat kan.



Note: Mood hari ni rasa cam nak makan makanan yang berkuah macam mee hailam ke, mee bandung ke. Tapi kat mana nak cari ye. KL Sentral ni apa yang ada.

9 comments:

  1. rasa2 nya banyak khasiat meminum jus delima ni..
    salam kenal dr m3h
    done follow sini
    http://mama3heroo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Eh akak kat KL Sentral jer... he he he... tak der la jauh sangat ngan kita...semalam baru makan Mee Hailam...dekat Sooka Sentral tu tak der ke kak?

    * Comel wajah baru blog akak... ^_^

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada belikan untuk mak hari tu. Tak mahal berbanding produk lain di luar.

    ReplyDelete
  4. 3 tahun dulu mula-mula keluar harga sebotol ni 30 ringgit tau Ana. Lepas tu turun sampai sekarang dah tinggal 15 ringgit. Masam tapi bila dah biasa sedap...

    ReplyDelete
  5. Salam ibu Lala,
    nak tanya u keje kat kl sentral ke?
    TQ

    ReplyDelete
  6. husband ada minum ni...masam katanya...

    ReplyDelete
  7. kadang tu tak yah IL, OKje pun suka terikut ikut...hehe orang beli kita pun nak beli jugak... tapi sejak dah tak de pendapatan sendiri ni mmg diam aje le hehe

    ReplyDelete
  8. hb ada beli soh sy minum..beli rm18 kat kedai toko..last2 dia yg abeskan..then ulang beli..dia jugak yg abeskan...huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.