Story Mory Cik Lala

Wednesday, April 17, 2013

Pegi Tawakal pulak

Semalam bawa adik ke hospital tawakal pulak. Sangat puas hati dengan servis kat hospital tawakal ni. Sebelum sebelum ni anak anak saya memang dirawat kat hospital tawakal ni. Tapi sejak company dah tak cover Tawakal tu yang berhijrah ke Pusrawi. Doctor kata tengok development adik sampai hari khamis. Kalau tak baik demam jugak doktor suruh datang balik hari jumaat then masuk wad. Ooo adik, cepat la baik demam.









13 comments:

  1. byk ye ubat ibu lala...moga cpt2 sembuh ye...

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh....samalah dgn anak saya, hari tu dah demam, sembuh lepas tu demam balik....

    ReplyDelete
  3. amboi dah berumah baru yer ... cantik !

    ReplyDelete
  4. Oo... Hospital Tawakkal itu under KPJ. Kalau macam tu kakak rasa lain kali ke sini ajelah Ana. Kakak di sini pun suka ke Hospital Abd Samad (KPJ juga) - Moga adik sembuhlah segera.

    ReplyDelete
  5. hospital tawakal yg dkt jln pahang tu eh? huhu

    ReplyDelete
  6. semoga adik cepat sembuh...klu anak2 demam..mmg la mak ayah yg susah hati...

    ReplyDelete
  7. sian nyer adik dan banyaknyer ubat.. semoga cepat sembuh sayang..

    ReplyDelete
  8. Semoga adik cepat sembuh ek Kak Ana.. Amin...

    ReplyDelete
  9. kak adik belum sembuh lagi ke demam aritu...
    js doakan moga cepat sembuh ye sis..
    jgn lupa mkn ubat ye dik..

    ReplyDelete
  10. semoga adik cepat sembuh :)

    http://ummierna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wah..banyak ubat tu..kene makan ikut time la...kwn sy pon panel kat tawakal gak kak ana,,,derang cakap mmg bagus service derang ni

    ReplyDelete
  12. kak cuba mintak air penawar pulak kat ustaz-ustaz ke..dah lama adik demam kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.