Story Mory Cik Lala

Thursday, April 18, 2013

Berwajah baru

Cantik tak rumah baru saya ni? Okey tak? Tapi ai tak tau nak sign in macam mana sebab kat ruang atas tu takde pun dashboard bagai. Nak edit entry pun tak tahu. Ni pun buat entry guna ipad je. Ataupun mungkin blog ni dalam pembinaan kut. Bila dah settle nanti baru boleh sign in kut. Korang ada experience tak macam ni. Blurr jadinya.


- Posted using BlogPress from my iPad

10 comments:

  1. wah rumah baru..ehe..nnt suruh laa sha letak butang dashbord kat atas tuu senang sikit nak tengok dashbord...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh btul tu mama..thnks gtau..sha pun blurr gak haha..maklumla baru nak stdy balik :D

      Delete
  2. ok jer kak.. cantik.. colour ungu.. simple.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahh cun melecun la... tp header kuar separuh je ni.. xtau la org lain tgk camne...

    ReplyDelete
  4. pepel!!!!
    i like...suwit sgt
    sy pon dh lame x ganti baju hihi

    ReplyDelete
  5. cantik ana...rajin ana...noe ntah bila la nk tukar...

    ReplyDelete
  6. ohhh dah tukar rupanya...perasan jugak masa mula datang tadi...

    ReplyDelete
  7. lawoooo!! senang nak baca background putih..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.