Story Mory Cik Lala

Friday, July 5, 2013

Senarai peserta Segmen Sape nak hadiah

Salam Jumaat kawan kawan. Hari ni saya bercuti gara gara Encik hubby saya tak sihat. Kena food poisoning gamaknya. Muntah dan cirit dari semalam. Serba salah pulak kalau nak pi keje tinggalkan dia kan. Nanti tak masuk syurga pulak.

Ok sekarang saya nak umumkan peserta peserta segmen 'Sape nak hadiah'. Rasanya sume nama dah ada kat sini. Kalau yang ada join tu tapi nama tak de dalam senarai sila inform ye sebelum pukul 7 malam ni. Kalau berkesempatan Insya Allah saya akan umumkan nama pemenangnya malam ni jugak.



1) Http://kesumaangsana.blogspot.com
2) http://cyanxkamo.blogspot.com
3) http://alyadina.blogspot.com
4) http://mamatisya.blogspot.com
5) http://syawalsimpsons.blogspot.com
6) http://ilhamkudisini.blogspot.com/
7) www.sayacikamal.blogspot.com
8) http://my-adam.blogspot.com
9) www.ajumohit.com
10) http://norumara.blogspot.com

Terima kasih kepada semua yang sudi join segmen ni.
Tanpa anda semua siapalah saya.
Terima kasih sekali lagi.

16 comments:

  1. Semoga berjaya untuk semua peserta :)

    ReplyDelete
  2. yg restoran mkn kt sri gombak tu..dkt petrol station tu..situ kn ada byk2 kedai..kedai yg sedap tu 2 dr kiri

    ReplyDelete
  3. Siapa yg nak cabut undi tu ana? Bagi hero ana buatlah:)

    ReplyDelete
  4. dah ada dalam list .. no 3

    ReplyDelete
  5. salam jumaat akk, KY pun masuk juga heee, terima kasih

    ReplyDelete
  6. hehe...segmen apalah pulak ni ...

    ReplyDelete
  7. halamak jaa x sempat pulak nak join.. bizi kekdahnya gitu laa.. bru hari ni sempat terjah blog kwn2...

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    Salam kenal dari Mieza..
    Datang singgah & follow sini dari Mini Segmen Deqla..

    Ala, tak sempat nak join segmen ni.. Btw, gudluck kepada semua peserta dan bakal pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  9. deqla no 10... hihi... thanks senaraikan url blog deqla.. =)

    ReplyDelete
  10. salam kenal..
    saya terlepas nampaknya..=)

    dari segmen GA deqla..=)

    ReplyDelete
  11. wahh,,... amal pun tersenarai :D

    ReplyDelete
  12. lohhhh...kerana kebizian melampau, ada segmen ne pon xtawww!!! br nak jengah kengakawan...happy monday tuan tanah....

    ReplyDelete
  13. yg no 9 tu menang ye kak.. alaa.. sipi je tu nk kena deqla..haha..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.