Story Mory Cik Lala

Friday, July 19, 2013

Lagi lagi ini




Comel tak?
ni bukan kiter dapat tau
gambar gambar ni dapat dr Mydeal
kat situ ada jual
6 pieces RM60
tengah berpikir pikir nak beli ke tidak
rasa cam sayang duit je
tapi sian pulak kat si kecik tu

24 comments:

  1. cumel cumel.. cenonet cenonet je patung tu kak :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. comel la kak.. amboiii melaram dia.. :D

    ReplyDelete
  3. comelnya.. ni kalau anak2 nak kena beli 3.. ngeh3x.. ;)

    ReplyDelete
  4. peminat tegar ni.. haha.. sgt comei la kak..jd peneman time drive ye.. ;)

    ReplyDelete
  5. ibu lala, kita p senheng kat platinum walk, pastu mymydin kat blakang platinum walk tu...

    ibulala dok area situ gak ker

    ReplyDelete
  6. alamakkkk...comelnya...rugi tak dapat...huhuuuu...

    ReplyDelete
  7. oooohhh...ni yang dorang rebutkan di mcd tu....hehe

    ReplyDelete
  8. Alah comey nyer ehheh klu ler dpt 1 set tu kan Kak Ana :D..

    ReplyDelete
  9. kita bukan dok kt grenwud, kite dok kat taman setapak indah. dekat noo ngan uptown tu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. aduh la kak... comei neyr... dana yg tua ni pun tergoda tau

    ReplyDelete
  11. mmg comei kak... dana pun geram...

    *td dh komen tp mcm tak kuar je, sorry kalu ada 2 komen kak

    ReplyDelete
  12. Cutenya..ni klu my doter nmpk sure suh beli jgk..hehe

    ReplyDelete
  13. saya staff gomen, keje kat jalan duta. ibu lala?

    ReplyDelete
  14. Comelnya....
    bukan budak2 jer suka...mak budak pun tergoda jugak...

    ReplyDelete
  15. mmg accs. tu letak kt streng ke? cantik....

    ReplyDelete
  16. Comeynyee...ke maknya yg suka nii...

    ReplyDelete
  17. comel..tp x suka nk letak dlm kete...semak mata :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.