Story Mory Cik Lala

Monday, July 22, 2013

Salam Isnin

Tension la
nape kalau kalau ai update blog guna iphone
gambar tak leh appear kat pc ek

You olls dah tukar duit raya ke?
agak agak bila boleh tukar duit raya ek
tak sabar nak buat koleksi sampul duit raya
ada tak yang hobinye sama macam ai?

14 comments:

  1. x tawu la, x pakai ipon, x dpt membantu :)
    salam senin cik ana
    eh eh suke kumpul sampul raye ke..isik dia tak nak bagi kite hahaha

    ReplyDelete
  2. Offismate ada simpan sampul duit raya, macam2 koleksi ada.. MJ tak teringt plak nak jadikan sbg hobi.. hehee

    ReplyDelete
  3. belom tuko la kak..mcm xbeshh jer raya..fulus xder..:(

    ReplyDelete
  4. Mungkin application tak download lagi tak Ana. Tapi tak apa cerita dululah, Kakak pun belum tukar duit lagi.

    ReplyDelete
  5. salam isnin kak..singgah balassss....pose lerrr..:)

    ReplyDelete
  6. salam isnin ibu lala...lum tkr lg..tggu gaji..ehe

    ReplyDelete
  7. deqla lom tukar lagi la.. huhu..nk tgu gaji nanti la..

    ReplyDelete
  8. KA kumpul duit bukan kumpul sampulnyer hehehe

    ReplyDelete
  9. ibulala, sori hari tu kite dah standby nak balik. tak sempat sambung gosip kat email. hehehe

    ReplyDelete
  10. NURUL TAK GETI TGK BLOG DLM HP..KECIK SANGAT2 JULING MATA..HEHEHE

    ReplyDelete
  11. Jarang update pakai hp....
    Sekarang ni Itu dah jadi urusan hubbylah IL...masa OKje keje dulu sebok jugak tukar duit raya ni

    ReplyDelete
  12. Intan tatau la..huhu..intan belum tukar duit raya lagi…huhu

    ReplyDelete
  13. M pun tak tukaq lagi..semua tu serah kat my hubby..Maybe sok lusa dia pi tukaq kot..takut abih plak nnt kalau lambat sangat

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.