Story Mory Cik Lala

Tuesday, July 16, 2013

Nak let go


Rasa cam nak let go yang ni
nak beli yang 8.0 tu
kecik sikit
senang nak bawak ke hulu ke hilir
senang nak letak dalam henbeg
tapi sayang la pulak nak let go
agak agak kalau nak let go nak letak harga berapa ek?

18 comments:

  1. Boleh tengok kat Mudah berapa orang jual, then kita boleh consider ;D

    ReplyDelete
  2. oooo.. no idea la pulok nak kasi idea pasal harga.. tapi memang sayang kan benda yang kita dah pakai lama.. elok.. dah banyak jasa.. kita nak jual.. hmmm fikir banyak kali gak kan..

    ReplyDelete
  3. akak dh guna berapa lama kak...kalo k let go ok jer...leh tokok beli tab kecik tuh

    ReplyDelete
  4. klu nak letak harga kena amik kira harga asal pastu tolak brp lame dah guna...pastu klu ade calar2 skit ke kena tolak skit lagi...klu pernah terjatuh kena tolak lagi...ish...main tolak2 je ni tinggal brp dah lagi tinggal ni...hihihi....jgn marah ye dear;p

    ReplyDelete
  5. syg nyer kak mcm msh baru lg, kumpul2 duit akak beli yg 8.0 tuh tp yg ni simpan gk...
    dana lg tak tau harga nk let go tuh, sbb nyer tak penah pakai lg yg pesen gini

    ReplyDelete
  6. alahai bestnya kalau dapat ni kak heheh, tak surelah second price dia brp

    ReplyDelete
  7. ini yg 10.0 ek
    kite pon dh jual amik Samsung Galaxt tab II
    try tgk kt mudah la brape derang jual utk sekenhen
    dulu sy jual dpt 800..jadik le kann

    ReplyDelete
  8. sayangnya nak let go..tak payah let go beli jer satu lagi..;p

    ReplyDelete
  9. Kalau kakak sayang sebab masih cantik lagi..

    ReplyDelete
  10. wahh nmpk masih baru.. serius ke nak let go? berapa nk letak harga tu kak? hihi

    ReplyDelete
  11. Bab target ni mcm okje tak ambik hal... Tu hubby sukalah tu... Separuh harga dr harga asallah

    ReplyDelete
  12. kalo rege murah bgtaw ekkk..:)

    ReplyDelete
  13. sayang la..tp klu dah x nk pakai x kn nk simpan kn...

    ReplyDelete
  14. simpan je la wat kenangan...dpt bonus rembat 8.0 tu heheheheh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.