Story Mory Cik Lala

Friday, July 26, 2013

Cool Blog jugak yang sedap

Salam Jumaat semua. Jalan lengang pagi ni kan. Tapi siap la balik nanti. Sure jem sana sini. Yang mana bercuti tu selamat bershopping.
U olls pernah tak beli  minuman kat Chat Time. Semalam si kakak ni teringin nak minum Cool Blog. Tapi kat area rumah kami tak de Cool Blog. So ai bawak la pegi Chat Time. Sampai kat Chat Time tu kami tak tau nak pilih minuman apa sebab macam tak best je. Dah alang alang masuk malu la pulak kan kalau tak beli. So ai pun oder la Manggo Green Tea . Hasilnya anak anak tak suka. Depa kata Cool Blog jugak yang sedap. Tapi bulan bulan pose ni susah sikit la nak ke Cool Blog tu sebab jauh dari rumah.
U olls suka minum Cool Blog tak. So nampaknya itulah kali pertama dan terakhir kami ke Chat Time.

6 comments:

  1. sy plak suka chatime..coolblog pearlnye keras..kalo ke chatime slalu order hazelnut

    ReplyDelete
  2. penah minum cool blog tuh kak, kire ok lah bg tekak dana... aiyan pun suke bkn main

    ReplyDelete
  3. suka gak tp kalo mula sedut tu, rasa kat dada tu sejuk sgt..rasa trs nk minum air putih..tp kalo da cair sikit tu, xtoleh kiri kanan la minummm...
    (kad raya da sampai..maceh ya kakkkk)

    ReplyDelete
  4. lin mmg minat cool blog..suka coklat smothiee with pearl..alahaiii..teringat2 dh kak

    ReplyDelete
  5. orang selangor kan suke soping hahaha
    dedua sy x penah rase

    cik ana..cemana nk letak button reply kt komen ek
    turunkan ilmu sikit kat kite
    hihi

    ReplyDelete
  6. haa.. cool blog deqla penah rasa dah.. 2x..hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.