Story Mory Cik Lala

Thursday, July 4, 2013

Segmen sape nak hadiah kini ditutup

Segmen sape nak hadiah telah pun ditutup
nanti saya akan update senarai peserta ye
Ada keje urgent jap

I'll be back...

Psst:

Kepada yang tak sempat nak join jangan sedih sedih tau. Nanti saya buat lagi. Insya Allah.

9 comments:

  1. eh eh...ada segmen ke? kenapa Farah boleh tak perasan ni?

    ReplyDelete
  2. ala.. kenapa nani tak tau ni.. uwaaaaa kes sakit hati semalam sampai tak ingat nak BW lagi.. uwaaa sedeyyy sedeyyyy..

    ReplyDelete
  3. x sempat nak join......good luck pd pemenangnya nanti.

    ReplyDelete
  4. aiseymen
    x dan sy nak mintak present
    x de rezeki le tu
    :)

    ReplyDelete
  5. x berkesempatan nak join. lately ni mmg xdpt nak join segmen/GA.

    ReplyDelete
  6. Ramai ke Ana?
    Jenuh nak membuat list tu..

    ReplyDelete
  7. Ros tak sempat nak join.. sedihnya.. tapi, tak ape.. nanti ada lagi kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.