Story Mory Cik Lala

Monday, July 15, 2013

Kegersangan idea

Sejak bulan pose ni tak de idea pulak nak mengarang. Nak nak pulak tak boleh nak update blog dengan pc kat opis ni. Bikin mood saya ke laut je. Kalau nak update melalui phone apalah sangat kan. Setakat mana je yang boleh kan. Tak tahu lah kenapa tak boleh nak update entry dengan pc kat opis ni. Nak edit pun tak boleh.



Ni homework Zafran. Bukan main senang hati dia. Balik sekolah order je kat ibu cam oder mcD. Tapi ai tolong lukis gambar dan potong potong kertas kaler tu aje. Yang tampal tampal tu ai suruh dia buat sendiri. Tengok la tu senget senget susunannya. Tapi kira ok lah tu kan.




Semalam acara bawa anak anak pegi Giant. Konon nak jalan jalan jamu mata. Hah tu dia nko. Bukan setakat jamu mata. Malah jamu duit sekali. Kalau spend kat giant tak beratus ratus tak sah. Zafran la punya pasal ni. Sume benda tengok sume benda dia nak beli. Tak pe la. Layankan aje sebab bulan pose kan. Lagi pun ayah yang bayo. Kalau ibu bayo tu kembang kembang idung gak nak bayo.


4 comments:

  1. Salam kak, hehe belanja ye kak. Nisah menghabeskan duit kat bazar ramadhan je. cuci2 mata sambil cuci poket . dah lama nisah tak jejak ke Giant, tmpat nisah xde Giant le kak :)

    ReplyDelete
  2. Pandainye ibu lukih..sama le kite cik ana
    Tukang siapkan keje skolah anak
    :P

    ReplyDelete
  3. Sis lain kali kalau nak jamu mata jangan bawak troli...selamat sikit...hehehehhee....

    ReplyDelete
  4. ni teknik tampal2.. atau dipanggil collage. eh betul ke? hikhik..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.