Story Mory Cik Lala

Monday, July 8, 2013

Despicable Me 2

Saya dah tengok citer ni
pegi hari sabtu lepas
tiket pukul 5.45

Anak- anak la yang sibuk sangat
ajak pegi tengok wayang
nasib la ada panggung wayang yang dekat dengan umah je


17 comments:

  1. tk sempat la nk tgk cite ni sbb dh nk puasa...

    tiket wyg mmg slalu bli online..mmg kena byr trus..dlu2 bole je booking dlu..now mmg kena byr trus

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi bawa anak2 tgk wayang... mereka selalu juga request, tapi uumi mereka yg selalu sibuk.... kesian pulak

    ReplyDelete
  3. dah tengok ke kak ana? amacam? best tak.. anak2 nani ajak.. tapi takdo masa nak terjah walaupun tak jauh mana ioi tu..

    ReplyDelete
  4. Haritu nak pergi tengok. Tiket plak penuh!

    ReplyDelete
  5. Anak-anak mestilah suka wayang macm cerita ini Ana..

    ReplyDelete
  6. he he he...despicable me, cerita ni comel...

    ReplyDelete
  7. awal2 lagi anak2 saya dah ajak gi tengok cerita ni ;)

    ReplyDelete
  8. best tak kak? yg first tu mmg best, syok betul comei2 belaka

    ReplyDelete
  9. best tak cik ana cite ni?
    tak sempat dh nak pi tgk..nak puase dah

    ReplyDelete
  10. fae belum lagi tgk movie ne... huhu...

    fae follower #410 from segmen deqla http://norumara.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-mini-segmen.html

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wahh best ke kak? deqla dah lama jugak ni x tgk wyg.. hihi.. kalos ebln x tgk wyg terasa lama ..haha..

    ReplyDelete
  12. Ayu plan nak gie but bila beli & pasang DVD cita nie..kat rumah..Ian & Iris mcm tak layan sgt..so tak jadi pun gie tgk.

    ReplyDelete
  13. Femes citer ni ye, sebab kat KFC Happy Meal sold out :D

    ReplyDelete
  14. tak sempat nak tgk..tapi mesti best layan minion yg comel2 tu.....

    ReplyDelete
  15. Malas nak tengok kartun sejak dah tua tua ni IL...kena tengok mood dulu hehe

    ReplyDelete
  16. ramai ckp cerita nih bis kan kak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.