Story Mory Cik Lala

Friday, July 5, 2013

Gila beli kasut

Saya ni kalau pi jenjalan suka sangat shopping kasut
kalau nampak je kasut yang berkenan terus beli
bukan apa
takut dok hold hold nanti
bila nak beli dah tak de saiz pulak
maklum la saiz kasut saya ni
cam tapak kaki gajah
lagipun nak raya kan
apa salahnya shopping kasut banyak banyak pun

dah beli tu sayang pulak nak guna
tunggu raya lah nanti rasmi





Cer komen sikit
ok tak
saya tak pakai kasut high heels
sejak dah beranak pinak ni
sakit tapak kaki wei
kalau pakai high heels ni
so kasut yang flat flat aje le yang sesuai
tak kisah la kalau orang kata tak bergaya pun
asalkan selesa
betul tak?

8 comments:

  1. suka yang merah tu...
    saya pun. sejak ada anak malas nak pakai yg tinggi2, nak jalan ayu2 tak sempat dah

    ReplyDelete
  2. Tu dia sekali borong 3 psg terus ye kak :)
    Akak kita sama suka kasut flat je, kaki pun xleguh..

    Yg 1st cantik :)

    ReplyDelete
  3. Amboiii sakan dia yeee hihi
    Nice la kasut cik ana, kita pon pakai flat2 je la ni
    Last week kita pon baru pi beli sandle kt jelly bunny

    ReplyDelete
  4. Salam,
    cntk semuanya. Cer try pakai wedges yg 1-2 inchi tinggi. Sure x skt kaki n brgaya. Sertain dress lg kellaass kalo pakai kasut tinggi cikit.
    Tifa

    ReplyDelete
  5. deqla pun suka kasut tumit yg rendah2 je..sbb selesa.. ;)

    ReplyDelete
  6. PC suke yang plg atas tu...klu beli kasut memang pilih yang memberi keselesaan sbb kit anak guna sokmo bile kuar rumah...bab lawa ke tak tu hal no 2....hehe;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.