Story Mory Cik Lala

Wednesday, July 3, 2013

Sape nak hadiah



Dah lama tak bagi kawan kawan hadiah kan
ada sape sape yang nak adiah tak
sape sape yang nak hadiah
tinggalkan lah link korang kat ruangan komen kat bawah ni
sorang pemenang je yang akan dipilih

Hadiah apa?
nanti saya pikirkan yang sesuai ye
tarikh tutupnya esok tau
4 Julai 2013, pukul 12.00 tengahari

Apa tunggu lagi
bagi la link korang

(macam mana nak buat sticky post ek? tolong tolong)


17 comments:

  1. adiah apa tu agaknyer ye, x kisahlah janji ikhlas yer Http://kesumaangsana.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Kakak dah pernah dapat dari ana tak apalah bagi teman kita yg lain pulak kan.. murah hati ana.

    ReplyDelete
  3. nak jugak hadiah...link noe http://alyadina.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sape tk suka adiah kn:)

    http://mamatisya.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nak jugak la join, mana tau ada rezeki kan...

    http://syawalsimpsons.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak ana,

    terima kasih sudi singgah blog KY, wahhh...datang2 je, nampak ada hadia, bestnya...

    http://ilhamkudisini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. sayacikamal.blogspot.com
    mencuba nasib :)

    ReplyDelete
  8. kalau diberi peluang nak juga...
    nak buat sticky pos... lebih kurang cara schedule post jugak... cuma pilih tarikh ke depan (kita nak stick post tu sampai bila)....
    siapa la yg bertuah tu..

    ReplyDelete
  9. Nak =)
    http://my-adam.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. nak jugak kak, ini url blog aju www.ajumohit.com

    ReplyDelete
  11. wahh.. bestnyee.. deqla nk.. !! =)
    http://norumara.blogspot.com

    jgn lupa join mini segmen deqla jugak ye.. hihi..

    ReplyDelete
  12. kak, kalo nk buat sticky post sng je.. kat ruangan entri tu, tgk belah kanan.. ada tmpt utk update timing dan tarikh.. tukar kat situ..pas tu publish mcm biasa.. nnti entri tu akn keluar ikot time yg akk dah tetapkan tu la..

    ReplyDelete
  13. oh ye, tmpt nk tukar timing tu schedule

    ReplyDelete
  14. tak sempat nak join.. Gud luckuntuk semua peserta.

    ReplyDelete
  15. Alahai senangnya...... tak yah buat entri...rugi tak join!

    ReplyDelete
  16. nakkkk...nakkkkk....hahhaha...tarikh pon da tutup...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.