Story Mory Cik Lala

Monday, July 15, 2013

Over usage





Entah apa la yang ai guna sampai mencecah penggunaan 2.4 GB. Bila dah terlebih guna ni nak bukak internet punya la lembab. Nak view gambar tak boleh, nak hantar email tak dapat. Nak terima email pun lambat.

11 comments:

  1. Inikah puncanya segala masakkah tu ari tu cik ana?
    Hamboiii kemain byk lg gune, x kan le ek
    Ada salah memana kot

    ReplyDelete
  2. Ala tak bestnya bila jadi camni kan?

    ReplyDelete
  3. Maksudnya kena reset balik lah ye Kak bila dah full usage ni....:)

    ReplyDelete
  4. Ana berblog guna juga ke? Kakak rasa itulah sebabnya tak.

    ReplyDelete
  5. ermmmm ade application yang berat kot kak ...

    ReplyDelete
  6. oh..bile da over usage dia hntar msg ye...agaknye kerap melayari internet kut kak..

    ReplyDelete
  7. at least dia bgtau kat msj kan.. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.