Story Mory Cik Lala

Friday, February 21, 2014

To do list untuk weekend

1) Hantar baju untuk gosok

2) Hantar Adik ke kelas karate (Baru nak daftar)

3) Beli barang kat Avon (ada orang oder)

4) Beli air mineral

5) Ke pasar

6) Ke Titiwangsa (Anak anak nak main roller blade)

7) Collect apam polkadot (request by Danish)

8) Masak.

9) .................

Yang tu je la kot setakat ni. Kalau ada lagi akan di tambah ke dalam list.

11 comments:

  1. Assalam
    Semua senarai di atas saya biasa uruskan 10 tahun lalu. Now anak2 dah besar. Depa gi kedai belikan brg2 dapur, depa gosok baju sendiri and baju mama sekali. Dah stop kelas karate (hangat2 tahi ayam jer anak2 mama ni berkarate). Biasa juga bawa anak2 gi TTwangsa sebab dulu dok Keramat AU3. Tapi sekarang tetap busy dgn minat dan terus mencari rejeki. Senyum sokmo.

    ReplyDelete
  2. wah berderet tuu.. nak kn buat... mg berjaya bt semuanya

    ReplyDelete
  3. wahh..saye pun kna buat list camni jugak la..baru senang nk manage mase kan..

    ReplyDelete
  4. So, yang mana dah completed dan ada ke tak yang tak complete?

    ReplyDelete
  5. dah namanyer ibu2 cuti2 pun byk keje yg menunggu !

    ReplyDelete
  6. Wahh banyak tu nak buat,,harap semuanya telah dapat dilaksanakan dengan sebaik yang mungkin...

    ReplyDelete
  7. hantar baju utk gosok...??? iron x ok ke apa kak?

    ReplyDelete
  8. Siap ada list nak buat apa..

    Senang nak tengok apa perlu.. :)

    ReplyDelete
  9. Pendeknya list :) List hujung minggu saya memang tak pernah pendek, sama aje macam cara saya menulis entri dalam blog ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.