Story Mory Cik Lala

Friday, February 21, 2014

Bila hati dah suka

First time beli kek ni masa hubby masuk ijn hari tu. Rasa sedap pulak. Sejak dari tu dok beli buat stok kat rumah. Dipacking dalam bekas kecik kecik je. Harga pun dari rm6 ke rm7. Okey la kan. Nak bawak bekal pi mana mana pun senang.

9 comments:

  1. Assalam... how's your hub recently? :D. hope he's doing better and better...
    Dari gambar ni, kut bawah tudung bekas tu, nampak macam moist sikit dengan kat atas dia ada krim ke apa tu... and nampak eheheh delicious :) Wonder how it tastes...

    Kalau kamera tu boleh masuk dalam bekas tu tentu nampak lagi jelas kesedapan kek tu... :D

    ReplyDelete
  2. Btw.. ada jumpa Mr. Shahrul Akmal (a doctor) tak kat IJN hari tu? :D

    ReplyDelete
  3. nmpak sedap aje tu kak...teringin pulak sya.

    ReplyDelete
  4. Cemana suami ibu Lala? Dah okay ke lepas operate ari tuh?

    Sedapnya redvelvet... Nyummmmmm...

    *Salam ibu Lala, buku yang ibu Lala kirim tu saya dah terima Jumaat lepas. Suka sangat saya. Happy tak terkata. Terima kasih banyak-banyak.

    ReplyDelete
  5. Bila dah suka tu memang akan repeat banyak kali. Saya kalau dah suka makan sesuatu, itu ajelah menunya sampai jemu :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.