Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 11, 2014

Dah boleh balik


Kalau takde aral insya Allah petang ni dah boleh balik. Semalam buat angio tu start pukul 5.20 petang. Pukul 8.00 malam baru settle. Lepas nurse dah hantar husben ke wad, dah bagi dia makan baru saya balik rumah. Sampai rumah pun dah pukul 10.30 malam. Baru terasa penat. Tido lena tak ingat.

Masa buat angio semalam memang ada saluran yang tersumbat. Tapi terletak di kedudukan yang sangat hujung dan ianya sangat halus. So doktor tak boleh nak buat apa apa. Mula mula doktor buat melalui tangan. Tapi tak boleh. Then doktor yang lain pulak try buat melalui peha tapi pun tak boleh jugak. Tapi doktor kata ianya tak membahayakan dan doktor hanya akan beri ubat. Doktor kata saluran darah encik husben yang lain clear. Alhamdulillah.



15 comments:

  1. Alhamdulillah, dah boleh rehat di rumah.

    Ingatkan nak sembang tentang work from home tapi ada org tengah sakit tu..lain kali lah ya..he he

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... btw, how old (i mean how young) is he :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah akhirnya...hope suami akak sihat sepenuhnya....

    ReplyDelete
  4. syukur dah boleh kuar.. moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  5. moga hubby cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  6. Semoga di mudahkan urusan Akak sekeluarga. Alhamdulillah suami dah sihat kembali.

    ReplyDelete
  7. hubby ana masuk hospital upanya...moga cepat kuar dari wad n cepat sembuh...

    ReplyDelete
  8. scary ler ibu lala. Ni yang dia masukkan wire ikut salur darah kan?

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah....
    moga asben cik ana sihat sentiasa...cik ana pon kena jaga diri tau

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.
    smga terus sihat dan ceria.amiin

    ReplyDelete
  11. Sedih yer kak...ya Allah...moga segera sembuh ye utk suami akak...bila hero2 kita sakit, lg sakit kita sebenarnya...

    ReplyDelete
  12. alhamdulilllah..semoga cepat sembuh yer cik hubby!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.