Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 25, 2014

Mengantuk sangat ni

Request kopi susu satu dari kakak tea lady. Dah habis secawan pun tapi still mengantuk lagi. Now tunggu masa je nak balik. Boss tak de ni.

10 comments:

  1. sedap kopi tu kak ana... nani pun baru lepas makan black coffee secawan ngan biskut kering.. hehehe.. tapi tak ler ngantok.. cuma anak cacing dlm perut meragam je,. lapar..

    ReplyDelete
  2. hmm.. terbau jer kopi... nak pi buat satu lah sat ehehehe...

    ReplyDelete
  3. Patut le ngantuk..bos takde..kalau tiba-tiba bos terpacul kat situ..terus hilang ngantuk ha ha

    ReplyDelete
  4. Assalam.. heheh... thanks for dropping by at my blog just now... waaaa... ibu lala nyer komen :D hahahaha... actually sy dah jawab soalan ibu lala pasal dr shahrul tu kat sini tp sy bagi tahu jugak lah kat sini... actually he was my dorm mate kat sekolah dulu... selang berapa katil jer dari I... A few days ago, I happened to know that dia ditugaskan ke IJN, that's why tanya Ibu Lala kut kalau ada jumpa dia... We called him Mr Yoda hahahahahahaha... tp nowadays, he's not that Yoda anymore lah... in fact dia dah jadi marathon runner..mengalah orang muda hahahaha :D. We still keep in touch kat fb :D

    ReplyDelete
  5. bestnya boleh request air secara specific dgn tea lady. kalo kat ofis saya, tea lady buat je air satu jug, minum le ramai2. tu pun kat ofis lama. ofis skrg takde tealady pon.

    ps... bila kita nak gather-gathering kalo dah dekat.

    ReplyDelete
  6. untuk aku, minum kopi atau nescafe pun x jalan. ngantok tetap ngantok...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.