Story Mory Cik Lala

Wednesday, February 19, 2014

Kan dah cakap dah

Kan dah cakap. Lepas pc saya keluar hospital, saya dah tak boleh nak bw ke rumah kawan kawan. Apa yang display kat pc pun dah tak cun tak macam sedia kala. Tulisan pun cinonet cinonet je. Sakit mata dibuatnya. Ni yang malas nak buat keje ni. Dah totally different. Tak bestnya. Kalau cakap kat bahagian IT pun depa bukan nak buat ikut apa yang kita request. As long as boleh buat keje enough. Alahai sedihnya.

14 comments:

  1. lah hai awat jadi mcm tu.. psl apa tulisan kecik pulak...

    ReplyDelete
  2. Laaaa...nk kena setting blik la tu kan.....satuhal plak kan kak....sabar ye..take ur time jgn stress2...

    ReplyDelete
  3. Alahai kesiannya! Kalau sayalah dah meraung bila tak boleh buat kerja (yalah tu sebenarnya nak update blog aje)

    ReplyDelete
  4. haa.. tu kena BW kot hp je ke kak ana?

    ReplyDelete
  5. Alahaii..siannya semoga PC akan back to normal..

    ReplyDelete
  6. Kasihannya akak. Harap-harap dapat tukar Pc baru lepas ni.

    ReplyDelete
  7. Kasihannya akak. Harap-harap dapat tukar Pc baru lepas ni.

    ReplyDelete
  8. kenapa ni kak? hope pc sedia sembuh seperti sedia kala..nanti senang akak blogwalking..x bez kan kak klo berubah drpd yg asal...

    ReplyDelete
  9. pulak susah la kan kalau mcm tu. mmg boleh kerja, tapi kalau sampai menyusahkan diri sendiri, tak ok jugakkan

    ReplyDelete
  10. pc deqla pun x ok la lately ni kak...

    ReplyDelete
  11. sy dpt pc bawuuuu...tp da lebey setahun gak la..:))

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.