Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 18, 2014

Tinggal semata

Tinggal monitor je semata. CPU dah kena kidnapped oleh IT gara gara tak boleh nak buka email pagi tadi. Dah setting banyak kali tapi tak boleh jugak akhirnya IT ambik CPU saya untuk di format. Makanya melopong lah hari ni tak payah buat keje. Yeay



Nak bw pun limited sebab google chrome dah kena delete. Kat sini tak boleh nak install software sebarangan. Sure kena delete. Sejak install google chrome tu boleh la jugak komen direct dari pc kat blog korang. Tapi ada jugak yang tak boleh. Nak edit entry pun senang. Lepas kena format ni tak tau la apa nasib. Tunggu dan lihat aje la.

13 comments:

  1. Ada tiga mata tu... screen, keyboard and speaker.. hahahaha... :D
    btw.. cutenyer kipas tu...

    ReplyDelete
  2. bestnya la hai...x yah buat kerja.....

    ReplyDelete
  3. IT amik CPU terus. harap2 cepat ok ye CPU ibu lala.

    ReplyDelete
  4. Wah.. seronoklah.. hari ni leh rehat yer ibu lala..

    ReplyDelete
  5. Kat opis Mia, blog kena blocked...huhu bw pun guna hp...tapi amatlah limited

    ReplyDelete
  6. huhuhu..sabar je lah..mana tau lepas ni upgrade pada version yang lebih canggih lagi kan..

    ReplyDelete
  7. mak ai...sampai kena format tu...tak per...janji lepas ni masih boleh bw.. :)

    ReplyDelete
  8. PC office saya tak boleh install anything. Semuanya kena dapatkan cap jari (keizinan) tok ketua IT yang tak berapa celik IT tuh.... terpaksalah redha aje dengan apa yang mereka benarkan ...

    ReplyDelete
  9. x leh install blk ker google chrome tu? deqla install sendiri.. seblm ni mmg xde...

    ReplyDelete
  10. sama la kat opis ne..kadang ley bukak..kadang xley..minggu ne sonok main candy crush saga..IT lupa nak block la tu!! haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.