Story Mory Cik Lala

Monday, February 10, 2014

Dia pun nak jugak

Mata dah berair kalau tak belikan jugak. Sabtu malam pukul 8.30 malam bertolak dari rumah ke Midvalley semata mata nak beli benda ni. Sampai sana beli ngam ngam kedai dah nak tutup. Bukan tahu main pun. Saje nak ikut kakak ngan abang dia.

10 comments:

  1. hahaha.. lama2 t pandai lah tuuu

    kuazue.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. assalam,

    takperlah...lama2 pandai lah tu..

    ReplyDelete
  3. klu dah nak tu cakap apa pun takmo dgr dah ye kak ;)

    ReplyDelete
  4. Memang happy giler lah anak kak dapat set skates tu kan :D

    ReplyDelete
  5. lega la kan bila dh dpt.hihi.
    weekend boleh asah bakat

    ReplyDelete
  6. berapa rm ni kak? Rajinnya akak ikut kerenah anak2.... salute la....

    ReplyDelete
  7. wahhh...lepas ni mesti hri2 praktis

    ReplyDelete
  8. kena la adil dan saksama kannn adikk...tak kire la tau main ke tak haha
    sy ni yg pompuan2 tu kecoh nak patung barbie...dah nk kena beli 3 gakkk
    kopakkk...

    ReplyDelete
  9. wah..comelnya..kalau ian nampak nie, sure dia pun nak sama.tapi bukan reti main pun..
    elok2 main yer sayang.. :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.