Story Mory Cik Lala

Monday, February 17, 2014

Entry Luahan Perasaan.

Jumaat lepas ada beli henbeg secara online. Dah dapat pun beg tu. Tapi tak puas hati la sebab begnya terlalu besar. Cantik cantik dah. Tapi besar sangat. Bila saya bawak henbeg tu cam gedabak sangat. Menangis tak berlagu tau. Sayang duit. Dah la mahal. Tak tau nak guna beg tu untuk apa. Plan nak guna untuk pi keja. Tapi kalau dah gedabak sangat cam tak sesuai  la pulak. Saya suka handbeg yang medium saiz je walaupun isi macam macam dalam tu. Rasa serik dah nak beli barang online. Molek di mata orang tak semestinya molek di mata kita kan.

Korang pernah tak alami situasi macam ni.

5 comments:

  1. sy pnh bli hbeg kat mydeal..M&G...dpt murah..mmg nak bsr..sbb nak isi pampers anak..hehe

    ReplyDelete
  2. that's why I am very particular kak kalau nak membeli online.... sebab saya orang yang sangat2 cerewet kalau beli barang....

    ReplyDelete
  3. try la jual balik mn tahu ada yg berkenan

    ReplyDelete
  4. Baru aje mengalaminya ... nampak model tu sarung kat bahu bukan main hebat tetiba lepas beli, terus hilang selera nak pakai. Labuhnya dan besar alahai ... Saya dah selamat masukkan handbag tu dalam luggage mak mentua saya sebagai hadiah buat adik ipar :)

    ReplyDelete
  5. cuba akak upload kak..jual la blk sapa yg bekenan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.