Story Mory Cik Lala

Wednesday, February 26, 2014

Kekenyangan

Mengantuk ya amat setelah kekenyangan ni. Kejap lagi nak masuk meeting pukul 2.30. Pukul berapa la habis tu agaknya. Tak kose nak balik lambat. Tak kose jugak nak menapak sorang sorang ke KL Sentral tu gelap gelap. Esok pun sama jugak. Meeting start pukul 2.30 petang. Minggu ni agak tuff. Sabtu ni dah masuk bulan Mac kan. Kejap betul masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah Mac.

Rabu
Via android
1.28pm

16 comments:

  1. bila perut kenyang memang mengantuk kak... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. Kena bagi cadangan buat meeting pagi rasanya lagi sesuai.. ;-)

    ReplyDelete
  3. salam Ibu lala, SA hari2 balik lambat..hari2 jalan sensorang ke KL Sentral...

    ReplyDelete
  4. betul betul.. kejap je dah bulan 3.

    ReplyDelete
  5. deqla pun kalo lps mkn mmg ngantok.. haha

    ReplyDelete
  6. Memang bila kita kenyang mata pun akan kuyu je kan :D

    ReplyDelete
  7. yerr... rasa masa berlalu cepat sekali tahun ni... :D

    ReplyDelete
  8. Masa memang jealous betul kat kita, kan. Sekejap aje dah masuk bulan March. Pejam, celik, pejam, celik tau-tau dah hujung tahun aje nanti.

    ReplyDelete
  9. masa terbang skang ni kan.... buku dh sampai tpi kat rumah my sister, x semoat nk g ambil lagi, neway tq, nnti KA wat n3 yer !

    ReplyDelete
  10. lambatnye start miting...dh lah petang, sure ngantok kann

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.