Story Mory Cik Lala

Thursday, February 13, 2014

Mood swing betul hari ni

Mood ke laut sungguh la hari ni. Maklum la baru masuk keje hari ni. Nasib baik boss tak bising. Just tadi dia tanya macam mana keadaan hubby.  Tengah takde keje ni pun sebenarnya. Melangut je dari pagi tadi. Ada la keje sikit sikit tapi dah beres pun. Nak tunggu banyak keje ialah time apabila nak meeting dan lepas meeting. Jenuh kena perah pale otak time tu. Okey la cam gitu kan dari berserabut banyak keje setiap masa. Stress kepala otak.

Hari ni Tuan Rumah berpuasa. Puasa ganti. U olls dah habis ganti pose ek. Saya je yang baru terhegeh hegeh nak ganti  pose. Tapi hari ni last day dah. Tapi ingat nak buat jugak pose sunat setiap hari Khamis. Tampung apa yang patut.

Okeylah kengkawan. Mood swing betul hari ni. Rasa cam nak pegi jenjalan je. Kan best kalau time keje ni boleh pegi window shopping. Owh ye, masuk keje pagi tadi pagi pagi saya dah shopping online tau. Nak tau apa dia. Tunggu yea.......

8 comments:

  1. at times memang kita rasa macam tu kak kat office...

    ReplyDelete
  2. selalu jugak rasa mcm tu kak.. blur & takde mood..ehehe..
    InsyaAllah kite pun nak konsisten Isnin Khamis puasa...:)

    ReplyDelete
  3. mood terbang masih belum kembali ke tu??

    ReplyDelete
  4. Saya memang hari-hari takda kerja menimbun sebab itulah hari-hari dok hadap pc, tengok blog sendiri sambil blogwalking. Lagi melampaukan saya makan gaji buta aje...

    ReplyDelete
  5. saya belum habis ganti lagi. hihi. lg 4 hari.

    ReplyDelete
  6. kite pon x abis ganti pose lg...taim2 ni nak pose cam x larat jek..alasann kann
    bestnye dpt santai2..kite ni keje tak penah nye takde
    malas mmg selalu hahaha
    window soping best wooo...dh lama kite x pi soping

    ReplyDelete
  7. taww...beg LV kan..tp beso gedabak...haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.