Story Mory Cik Lala

Saturday, February 22, 2014

Boleh tengok aje la - Nissan Juke 1.6

Kat Shah Alam hari sabtu lepas kan ada fair kereta dan motor. Jalan jalan ternampak kete yang cun ni. Hubby tanya nak ke kete ni. Kalau nak kita trade in la Suzuki yang ada tu. Erm telan air liur sekejap. Sayang lagi kat Suzuki tu. Tak pe la. Pakai je la kete yang ada tu.




Memang cantik kete ni. Dah macam rupa Murano tapi saiznya kecik dari Murano tu. Sesuai la dengan saya yang saiz saiz comey nih. Tapi kete ni tak de jual kat Malaysia pun. Kalau ada harus ambik satu ni kalau cukup duit.





16 comments:

  1. wahh...syoknye kalau laki saya yang tanya soklan tuu

    ReplyDelete
  2. Cantiknya keta tu......Kalau mampu apa salahnya book satu kan......hehe

    ReplyDelete
  3. perghhh... tengok saja pon dah puas tu ... :D... berapa RM tu?

    ReplyDelete
  4. takpe...test amik aura dlu..lama tak mai sni dh berubah umah ana ni

    ReplyDelete
  5. Kalau hubby dah tanya, apa lagi Ibu Lala. Hehehe.. On je la.

    ReplyDelete
  6. hehehe cantik tu kalau sambar satu !

    ReplyDelete
  7. Fuiyoo..gempak jugak keta ni...aida minat dengan bentuk dia...nampak sporty..tapi boleh tengok je la..hehee

    ReplyDelete
  8. wahh hubby dah tanya tu.. rembat aje.. heee

    ReplyDelete
  9. Takpe, mana tau impian jadi nyata..hehee

    Memang depan nampak macam Murano, tapi tu la Merano jugaklah nak membeli pun..heheee

    ReplyDelete
  10. Cantik kereta ni. Kenapa dia tak jual kat Malaysia akak? Belum start jual lagi kot?

    ReplyDelete
  11. Oh, takda pulak kat Malaysia, ya? Takpalah janji dapat merasa duk berangan kat dalam kereta tu :)

    ReplyDelete
  12. Memang cantik keta ni Kak..nampak class sangat...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.