Story Mory Cik Lala

Thursday, February 20, 2014

Lunch time

Korang suka buat apa kalau lunch time?

Makan
Borak
Baca majalah
Berblog
Jalan jalan
Ataupun
Tidoooooooo

Kalau saya lepas makan tu saya terus bum. Siap berselimut bagai. Semenjak dua menjak ni macam tak cukup tido je. Nak jenjalan pulak tak de geng. Lagipun cuaca sekarang panas terik kan. Kalau berjalan mesti cepat penat kan. Nak mengadap komputer pun bukan boleh buka internet lebih lebih. Banyak yang kena block. Kalau hari Jumaat rehat sampai pukul 2.45. Baru boleh jenjalan sampai ke klcc atau midvalley. Tu pun kalau ada geng. Kalau tak de geng tido la jawapnya.



12 comments:

  1. sama gak nani.. banyak laman2 kat pc tu kena block.. so anak2 dah masuk skolah kan.. laptop nani bawa gi opis.. dah time makan tu nani layan blog je la ngan laptop.. :) tu keje nani..

    ReplyDelete
  2. ohh.. nak bagi tau.. TQ kak.. hadiah akak dah sampai.. TQ kak.. :)

    ReplyDelete
  3. Kena cari geng nampaknya ibu. Tapi betul baik duduk dalam pejabat aje jika cuaca panas macam sekarang ni.

    ReplyDelete
  4. suka makan2..bila kenyang terus zzzz

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum

    Lunch time. Ofkos suka makan makan..masa kerja kena fokus tak sempat ngunyah apa2 dah.

    ReplyDelete
  6. makan lah...jaga perut hehehe

    tq datang ziarah saya...

    yup dah beli note3. alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. waktu lunch mcm bukan waktu lunch je...makan sekejap...pastu terus ngadap screen balik....tidur mmg x pernah la...jalan2 lagi la...malas...

    ReplyDelete
  8. betul tu baik relaxkan diri.. nak bjalan mcm xberbaloi kan. dgn cuaca panas.. nnti penat bdn juga.

    ReplyDelete
  9. lunch time deqla kat opis - mkn, berblog ataupun berFB.
    lunch time deqla kat rumah - mkn, mkn.. dan mkn lagi.. hahahah.. :p

    ReplyDelete
  10. Lunch time sama ada menghadap komputer, baca novel tapi yang paling penting kena makan tengahari. Kalau tidak, nanti merangkak pulak bawah meja tak larat nak buat kerja. Bila datang angin puspus, memang selalunya gi melawat kawasan aje kerjanya (shopping mall ler tu....)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.