Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 11, 2014

Kisah kek lagi

Semalam ada harijadi pompuan kat sekolah. Ada cake tu atas dia ada masmallow. Tapi adik tak dapat pun kek tu cebab adik bawak bekal. Bila ibu tanya banyak kali boleh pulak dia kata entah..adik pun tak ingat adik dapat ke tak kek tu. Adik yace adik dapat kut.
Ibu x paham apa yang adik nak sampaikan. Mungkin adik takut ibu 'sound' teacher sebab tak bagi adik kek, so adik buat buat lupa ataupun adik memang betul betul lupa.

11 comments:

  1. mungkin adik nk bgtau yg dia x dpt kek tu. kemdian nak suruh ibu lala belikan dan makan bersama dirumah. rasanya la..

    ReplyDelete
  2. kesian pulak bila ada mis communication tu kan.. terasa lak kita yang anak kita teringin sebenarnya nak makan kek tu.. kesian dia..

    ReplyDelete
  3. Assalam..
    how's the hubby? Is he ok now...

    ReplyDelete
  4. hehehe aunty pun x brp nak faham ni adik !

    ReplyDelete
  5. kalau sayapun sedih gak kalau anak kitajer tak dapat.. ha.. ha..

    ReplyDelete
  6. hehehe...takut kut nk cakap x dpt... atau dia malu2 nk ambil...

    ReplyDelete
  7. alahaiii adikkk...ke adik nak lagi kek camtu tapi malu nk bagitau ibu
    kecik2 dh pelupa adik nih, ibu kena bg byk mkn kismis kt adik la camni :)

    ReplyDelete
  8. akak, saya duduk area keramat je. saja ikut member pi beli barang niaga dia.so, sy pon langsung la. hihi. nsk kan murah sikit..

    ReplyDelete
  9. napa plak mcm tu...kasi la sama rata, sian bebudak..kan?

    ReplyDelete
  10. comel je ckp pelat. adik yace adik dpt kot. hahaha.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.