Story Mory Cik Lala

Thursday, February 6, 2014

Menu untuk anak anak

Hari hari pening kepala pikir menu untuk anak anak. Menu sarapan, menu tengahari dan menu makan malam. Kawan kawan ada idea tak. Cer share sikit apa menu korang untuk anak anak? Buntu dah kepala otak ni pikir.

4 comments:

  1. selalunya saya akan masak sup ayam berkentang utk lunch, masak lebih sikit utk makan semasa dinner jugak..

    ReplyDelete
  2. sarapan kalau ank2 sekolah sebolehnya buat yg simpl goreng nuget, sandwicsardin , egg toast. tenghari mkknn ank2 suka depend like sup ayam, aym goreng, tlr kicp,
    aym kicp, smbl ikan. mlm nasi telur atau lauk belen tnghhari dngn goreng telur, roti putih cicah gulai

    ReplyDelete
  3. macam noe...mmg ada buat menu makan tuk sebulan...tapi kdg2 anak dia nk benda lain...so kena tanya diaorg jugak...macam pagi tadi...anak noe dia nak bawak oreo jer...apa yg kita masak...dia x nak...kena tanya diaorg gak...itu tuk bfast...tp klu lunch/dinner...dia makan apa yg kita masak je la...

    ReplyDelete
  4. deqla plak kat opis siap2 pikir nk masak apa.. haha.. bkn letih nak masak tp letih pikir...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.