Story Mory Cik Lala

Monday, February 17, 2014

Super hero


Terserempak masa kat Tesco Taiping masa cuti Thaipusam hari tu.

9 comments:

  1. eh, kat mana ni ibu lala? Kapten america yg original bleh nangis ni kalo tgk ada org menyamar jadi dia tpi badan tak tough. hehe.

    ReplyDelete
  2. hai...saya buka ini belog terus senyum tengok hero ni bukan senang nak jumpa ye tak dalam tv selalu bangat/jemputlah ke belog saya

    ReplyDelete
  3. tesco memang tengah promo benda ni kan kak, farah perasan sebab dia ada yang tampal2 stamp tu...nampak ada parents tukar dan dapat toys superhero...

    ReplyDelete
  4. Fuhyoooo... bestnye jumpa super hero..
    kak ana orang taiping ke? nani asal taiping gak kak..

    ReplyDelete
  5. Wahh seronoknya dapat jumpa semua superheroes ni!excited kan..

    ReplyDelete
  6. Alamak, yang pakai suit spiderman tu pompuan ke lelaki? Hehehe.... mesti excited budak-budak ni dapat jumpa superheroes pujaan hati :)

    ReplyDelete
  7. si kecik sy nampak, dia suka nee....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.