Story Mory Cik Lala

Sunday, January 26, 2014

Tepung kek span ready mix

Ni la tepung kek span yang ready mix. Cuma prepare telo, air dan minyak. Harga tepung ni RM3.50 je untuk 500gm. Kalau nak buat separuh pun boleh. Dapat la dalam 25 biji cupcake. Boleh buat 2 kali. Nanti kalau dah buat saya akan share rupa kek dia ye. Tak tau lagi bila nak buat. Saya sengaja beli tepung ni siap siap sebab minggu depan kan dah cuti raya cina. Mesti la kedai baking tu tutup.

2 comments:

  1. salam akak..ok juga beli tepung yang instant camni..memudahkan lagi kerja kaum hawa cam kita ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.