Story Mory Cik Lala

Friday, January 24, 2014

Install Google Chrome pun masih tak boleh komen


Walaupun saya dah install Google Chrome 
secara diam diam kat pc kat opis ni 
tapi masih jugak ada 
blog yang saya boleh komen 
dan kebanyakkanya masih tak boleh komen. 
Sedih tau.

Yahuu esok dan lusa dah cuti. 
Boleh lepak lepak kat rumah.

9 comments:

  1. adalah masalah teknikal di mana2 tu kak, sabar ek... salam jumaat

    ReplyDelete
  2. Patutlah akk dah lama tak dtg umah saya..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. ada kot yg org opis cik ana block..x de ke baik dgn budak2 IT department
    cuba la risik2..takat blog je tak kan la strict sgt

    ReplyDelete
  4. eh...kenapa plak macam tu Ibu Lala...pelik tu..

    ReplyDelete
  5. ohhh.. tak boleh komen jugak ye kak... klu kt opis sy ni, bila line slow..kekadang mmg tak boleh nak komen....

    ReplyDelete
  6. kdg2 mia pun x boleh komen tp sebab line sangat slow....huhu

    ReplyDelete
  7. akak pun pernah kena skali..cer tgk bahagian atas..ada yang pangkah kaler merah bila kita nak komen..yng tu kena clean dulu la

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.