Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 29, 2014

Nak tanya ni

Kalau korang perasan, list past and present saya tu berderet deret dari atas sampai bawahkan. Macam mana nak buat yang scroll tu ek. Tak la panjang berjela sangat. Ada yang tahu tak. Lepas tu column past and present saya tu kecik la sangat. Saya tak boleh nak lebarkan dah. Macam mana nak  buat ye. Ada yang expert tak pasal benda benda nih.

6 comments:

  1. x tau la plak deqla kak.. blog deqla pun org yg buatkan...huhuhu

    ReplyDelete
  2. yup..kena main coding kat HTML..
    dulu saya buat scroll untuk blog list dan Blog Archive..selalu terjah kat blog tutorial amalina lee dan jugak Nurfarah huda blog tutorial..search je kat google..:)

    ReplyDelete
  3. ana masuk kat blogger..g kat layout..edit kt bahagain past n present tu...kat style tu ada drop down menu...tukar2 ikut kesesuaian ana...lg satu yg size tu...kena g template...g edit html...tp ana kn tau kat mana nk tukar...noe pun x reti sangat :)

    ReplyDelete
  4. Assalam Cik Lala... :)
    I was blogwalking around and around and found your blog. Nice blog and great sharing!..

    Regarding this entry of yours, I have discovered a way to make MY Blog's Archive box have scroll bar, and yes I did GODEK2 some codings.. I don't know if the code would work with your template but you might try. If you feel like trying, you can read my note HERE :D

    Good luck k..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.