Story Mory Cik Lala

Thursday, January 9, 2014

Nak ibu jugak yang hantar

Danial buat perangai pulak hari ni tak nak pegi tadika. Kalau pergi nak saya yang hantarkan. Nasib la call rumah before tren bergerak. Saya dah ada dalam tren time tu. Bila dengar danial menangis suruh saya hantar pegi tadika saya terus keluar dari tren tu. Balik rumah pulak semata mata nak hantar dia. Pukul 9 baru saya naik tren semula nak pi keja. Tu pun dia suruh saya tunggu dia. Saya mengaku je la yang saya akan tunggu dia. Harapnya okey lah tu nanti bila dah dapat kawan. Sementara nak pergi tu je yang problem.

Note : Tak tenang hati dibuatnya bila anak anak buat perangai pagi pagi tak nak pegi sekolah.

6 comments:

  1. lah yeke.kesiannya.mst lambat g kerja harini kan.

    ReplyDelete
  2. kena banyak bersabar melayan peel dorang hehe sehingga dorang getting comfortable going to school

    ReplyDelete
  3. Insyallah nanti lama-lama jumpa kawan ok harapnya.

    ReplyDelete
  4. memang payah kan kalau dia buat perangai.. tapi gituler tugas kita sebagai ibu....

    ReplyDelete
  5. Tak sampai hatikan bila tengok anak-anak menangis bila nak pergi sekolah. Memang bila anak masuk ke fasa baru macam ni, emaklah yang kena berkorban :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.