Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 22, 2014

Boleh buka tapi takleh komen



Boleh buka blog tapi tak leh nak komen. Tension tak. Ni lah gambaran pc kat opis kalau nak komen kat entry kawan kawan. Selama ni saya hanya komen tru fon aje. Agak 
susah la nak bw dan komen tru fon ni sebab skrin fon kan kecik je. Rabun sekejap

Note : 
Kat opis ni memang tak leh nak install.google chrome atau mozilla firefox bagai. Sume system pihak IT yang control.

9 comments:

  1. awatnya,,,.. blog sapa tuuu?? .. alolololo.. sian nya ibu lala

    ReplyDelete
  2. hohoho...siapakah itu..maybe ada tersalah setting kot..laaa sayang klo x leh komen kan..

    ReplyDelete
  3. Try refresh balik tgk.. kdg2 pc mmg gelong sikit..=D

    ReplyDelete
  4. lerr ya ke kak?? akak guna Internet Expoler ni kan.. cuba akak guna browser lain mcm google crome/Mozila Firefox...:)

    ReplyDelete
  5. Sajalah tu depa block kot....tak mo staff leka dgn tenet....emmm takkan le kita tak tau tanggungjawab kitakan Lala

    ReplyDelete
  6. takde lak pengalaman camgini
    keja pon kampeni kecik jek..sume pon boleh akses...lagi senang dan best tp part internet je le
    lain2 x pon hahaha

    ReplyDelete
  7. oh kisahnya... deqla hari ni lega la sikit.. dah boleh la bw cam biasa.. tp ptg ni xtau la camne

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.