Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 29, 2014

Port paling best

Tempat paling best dalam tren. Tepi sekali. Boleh lena sambil sambil lentok kepala. Silap haribulan kalau tak sedar boleh terlajak ke port klang.


alhamdulillah Batu Caves ni adalah stesen paling akhir. Kalau nak tren pagi pagi memang boleh sangat nak pilih port mana yang paling best.

15 comments:

  1. Rindunya nak naik train...waktu beljar sllu la naik, skrg, memang tak....rinduuuu...huu...

    ReplyDelete
  2. Bukan port jer best, seat dia tu pun nampaknya menawan hehe....

    ReplyDelete
  3. rindu pengalaman naik tren dedulu..mmg syok landing kepala dpt petang2 blk keja tu..

    ReplyDelete
  4. pastilah port paling tepi..kan ana..

    ReplyDelete
  5. Dapat yg selesa dan tak berasak sukalah Ana
    Tapi kalau berasak-asak nak bernafas pun susah..

    ReplyDelete
  6. betul tu. kat sini selesa duduk. boleh bersandar dengan selamat.

    ReplyDelete
  7. tempat paling diminati jika nak rehat dengan selesa.

    ReplyDelete
  8. Port paling best tu kak... dah lama sgt tak naik tren.. rindu plak...:)

    ReplyDelete
  9. dh lama tak naik tren...huhu..sll kn berdiri je...

    ReplyDelete
  10. dah lama dah tak naik train kak...tak tau lah gheti lagi ke tidak ni...wakakaka...asyik drive jer...

    ReplyDelete
  11. ooo akak naik train rupanya ... so park keta kat batu caves la yer? deqla dok batu 7 gombak.. dktlah dgn greenwood tu.. :)

    ReplyDelete
  12. da lama tinggalkan tren smjk dok melaka..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.