Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 29, 2014

Dah boleh parking

Saya dah parking semula kat tempat asal. Parking betul betul kat depan stesen. Ramai je yang parking kat sini. Sepanjang Thaipusam hari tu saya parking kat tempat bayar. Tapi agak jauh nak menapak sorang sorang. Nak nak keadaan sekarang even pukul 715 pagi pun suasana masih gelap. Lalu pulak depan kuil. Ho ho ho. Menyeramkan. Tapi tu la. Parking kat depan komuter ni sesak la pulak kalau lambat sebab kat depan tu ada sekolah Tamil. Kalau balik awak ok lagi.

Korang parking kat mana. Bayar ke free of charge.

Note :
Weng kepalaku. Pukul 130 pagi tadi terjaga pastu tak leh lena dah sampai pagi. Cam ne nak meeting pagi nih....

4 comments:

  1. Alhamdulillah ai dapat parking yang disediakan oleh tempat kerja tapi bukanlah reserve parking.. hehehe.. takdelah pening nak carik parking kat area PJ ni..

    ReplyDelete
  2. Okje parking depan rumah jer IL...FOC! Hehe.....
    uiks....kejamkan mata pun tak boleh tido gak!...makan ubat batuk je la IL hehe....

    ReplyDelete
  3. kt opis kite parking pree jek kikiki
    dekat plak tu..kita plak smpi awal..kosong lg parking lot pepagi

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. dah lengang yer kak...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.